Post by posboapecwasar on Feb 6, 2022 3:57:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים ללא הגבלה של מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
זה המשחק הראשון שאי פעם התמכרתי אליו ובחיים לא התמכרתי
המשחק הזה נחמד שיחקתי את זה בעבר כשהייתי בן 9 אז עכשיו אני בן 12 המשחק הזה ממש מדהים 😍🤩🥰 וללא פרסומות
זה כיף וקל לשחק, אבל אם אתה רוצה לעבור את המסעדה השנייה אתה צריך לשלם.
אני מאוד אוהב את האפליקציה הזו כשהייתי בן 8 אני משחק באפליקציה הזו ואני מוחק אותה בגלל אחסון ועכשיו אני מתקין שוב 10!❤️ אני מתגעגע לזה מאוד מאוד! אם אתה קורא את זה לך להוריד עכשיו!
שלבים מוקדמים, קל, ואז קצת יותר קשה. שלבים אחרונים לא מספיק זמן למילוי הזמנות, כולן הזמנות גדולות, ימחק את המשחקים שלך, לא יוריד שוב. אני מבין שהופכים אותם לאתגר, אבל כאשר אתה מתמודד עם זמן קצר מדי, הזמנות כאלה, אני לא רוצה לשחק יותר במשחקים שלך.
Burger Shop Інше rbe
כתוב בחינם. אמור להיות גרסה חינמית
Kisah Dapur Santai hmby
אני מאוד אוהב את המשחק הזה.. המשחק כל כך מאתגר עם לקוחות שמאבדים סבלנות, אבל הוא באמת מלמד אותנו איך להתמודד איתם בצורה יעילה..
אוהב את המשחק הזה, מאתגר אבל לא קשה מדי. מנצח את כל הרמות ועובר לסליל השני אבל התאכזב מזה.
Burger Shop Casual lhj
אני אשחק ואומר בסדר
רעיון נהדר אבל הרגת אותו בכך שניסית להפוך אותו למורכב מדי .... יותר מדי אפשרויות ובחירות אוכל והרבה יותר מדי זמן להכין ולערבב הכל
המשחק הגרוע ביותר אני שונא את המשחק הזה
זה היה משחק טוב. הסרתי את ההתקנה זה לא רצה את זה יותר.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה. לא שיחקתי במשחק הזה כל כך הרבה זמן. זה מעורר בי נוסטלגיה כי נהגתי לשחק בזה כל יום כשהייתי ילד.
נתתי למשחק הזה רק שני כוכבים כי פעמיים הוא מחק את כל מה שעשיתי וגרם לי להתחיל הכל מחדש מההתחלה. כמה מתסכל! לפחות סיימתי אותו בפעם האחרונה לפני שהוא איפס את כל המשחק.
צר לנו מאוד אני שונא את זה
זה משחק נהדר. טוב לבידור ולהעברת זמן כשאתם ממתינים בתור או בכל מקום אחר. כל רמה מהנה ושונה עם נוף מסעדה חדש ופריטים חדשים בתפריט. המשחק הזה מצוין אם אתם אוהבים/אוהבים לבשל ולהגיש. משחק זה עוזר לך בניהול זמן ומצייד אותך במיומנויות קבלת הזמנות והגשה מהירה.
מרוב שהוא טוב חרשתי עליו גמרתי את כל השלבים ביומים
זה טוב לשחק כי לשחק בחנות נטל, עשוי להפעיל את סבלנותך ואת הידיים שלך, לעצלנים לא מגיע לשחק באפליקציה הזו. באפליקציה הזו תלמדו איך הלקוח, והספקים.
Burger Shop Casual lhj
זה התחיל להיות משעמם. רציתי משהו לצפות לו במקום לאותו דבר שוב ושוב.
משחק נחמד והמשחק הפרוויט שלי
אחלה של משחק ממכר!
בלתי אפשרי להגיע ל-5 כוכבים ברמות מסוימות.
אני ממש אוהבת להכין אוכל
אני לא ממש אוהב את זה, זה די משעמם
המשחק מהנה אבל הפרסומות מעצבנות ויש כל כך הרבה לחץ כשאתה משחק במשחק, אתה חייב להיות מרוכז במשחק
משחק ממש כיף אבל קצת קשה
מודעות רבות מספקות אז אני מסיר את ההתקנה של המשחק
גרוט
אני מנסה מתשעה ימים ועדיין זה לא מוריד 👎 זה לא הוגן
המשחק הזה נשא וירוס לטלפון שלי. בגלל זה הטלפון שלי עכשיו מתקלקל וקפא. קונספט מגניב של משחק
Burger Shop Інше rbe
מומוירה קית' רנדולף קיילה רנדולף סבתא האסון איסאש ננסי אלכס.קת'ין הולי מיקלקי מאילה אידן יואה ג'וייני
הלוואי שזה יהיה יותר כמו קנדי קראש אבל עד עכשיו זה כיף
זה כיף לשחק
מאוד שמח במשחק הזה
משחק מהמם ומוש
Burger Shop Інше rbe
אני כל כך אוהב את המשחק הזה ואני אוהב שהם לא שינו את המשחק בכלל כל השנים האלה. אין פרסומות בין המשחק והן מגיעות רק פעם אחת לאחר המשחק. זה היה משחק הילדות האהוב עליי. תודה שלא שינית את זה בכלל.
קלאסיקה מדהימה שאני עדיין אוהב היום. ראיתי כמה אנשים נותנים למשחק הזה 3 כוכבים כי זה "קשה מדי" ואני יכול לראות מאיפה הם באים אבל פשוט חזרתי לשחק את כל המשחק עד תום ורק באמת התחלתי להיאבק ברמות הסומו-חייזרים. זה אמור להיות משחק מאתגר ככל שהזמן מתקדם, ככה רוב המשחקים מבוססי הרמות, ואני לא מעז לשחק ב-Expert Story:') יש 4 מצבי משחק, אחד מהם הרבה פחות מלחיץ מכיוון שהוא מצב רגיעה . גם הסיפור הוא A++
בורג'. לִקְנוֹת. חינם. בישול. מִשְׂחָק
😎המשחק הזה מאוד נחמד כי אני עושה לא אני מה אומר אבל באמת המשחק הזה מאוד נחמד😎
באסה שהשלבים אחרים עולים כסף...
זה היה רע להרבה תוספות וכל כך משעמם😞מאכזב
כשהמשחק מתחיל הם לא נותנים לך זמן למלא דברים ולארוז
לוקח יותר מדי זמן להוריד!!!! אני מתכוון למה שנותן.
אני צריך לשלם כדי לנסוע לעיר
זה לא רע, זה רק רוצה להתעדכן
משחק מלך!!! משחק טובבב
משחק לא ממש טוב