Post by posboapecwasar on Feb 6, 2022 4:21:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz anahtarları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Älypelit onu
Help Chef Nancy create the yummiest waffle ice cream Pick out all the tools and ingredients needed at the kitchen Memorize the recipe and follow the
Çok güzel llllllllll
Eğlenceli... Dikkatinizi vermenizi ve hızlı düşünmenizi sağlar. Sadece iki sorun, öğelerin küçük ve alınması zor, çok az ödül... ve yapmanız gereken tüm kazanç için pahalı.... O kısmı düzeltin...
Airplane Chefs - Cooking Game આર્કેડ rjbn
İyi bir oyundu ta ki .. bir yakıt sorunuydu ve elmas elde etmek kolay değil oynayabilmek için mücevher satın almak için ödeme yapmalısın Hepimizin mücevher almaya gücü yetmez bunu düşündün mü ? Neden iyi bir şeyi mahvetti? Bu oyuna gerçekten aşıktım ama şimdi çok hayal kırıklığına uğradım lütfen güncelleyebilir ve mücevher almayı kolaylaştırabilir misiniz çünkü günün sonunda internetimizle oynuyoruz bedava oynamıyoruz. bu oyunla çok para lütfen yalvarıyorum
Oyun harika. Kullanıcı arayüzünü ve özellikleri beğenin ancak yakıt konseptini beğenmeyin
Muhteşem,amaa enerji dolumu için çok fazla zaman gerekiyo onu düzeltmeniz gerekir.oyun yaptı inşa etmek istiyorum ama enerji yok. Geceden sabaha kadar dolan enerji 46 .bu saçmalığı düzeltmein lütfen.böyle giderse silerim çok istiyorum
Nordcurrent tarafından sağlanan harika bir bağımlılık yapıcı oyun ve iyi düzeyde müşteri hizmeti. Sadece 2 küçük sorunum, seviyeyi tamamlamak için kaç taneye ihtiyacınız olduğunu göz önünde bulundurarak mücevher kazanmak için yeterli seçenek olmaması. Sevdiğim bir oyun için para ödemeyi umursamıyorum ama hadi beyler bizi biraz rahat bırakın! Ayrıca lütfen yeni ülkelere ihtiyacımız var, uzun zamandır yapım aşamasındalar!
Benim için biraz zor oldu ama sadece engelli olduğum için. Eğlenceliydi ama benim için çok hızlı gidiyor. Göreyim seni. Hoşuna gidecek.
Chicken Games - YK Game - Free Online Games
Bu oyuna kafayı taktım...yemek yapma ateşinde olduğum gibi...şimdi ne ateşin ne de yemek pişirme ateşinin yeni seviyeleri yok ...yani....yakında yeni yerler veya restoranlar olacak mı Singapur hariç tüm varış noktalarım yüzde 100'de....görevlerden biri bir seviyede 1000 metre seyahat etmek 🙄🙄😒 Yakın zamanda yeni bir varış noktası var mı??
Sunucunuz çoğu zaman kapanıyor. O zaman değerli taşları ve yakıtı elde etmeyi son derece zor hale getirdiniz. Yakıt olmadan bir sonraki seviyeyi oynamak zorlaşıyor.
Bu oyunu oynamaktan zevk alıyorum. Bu çok komik. Keşke yeniden stoklanmaları için uzun süre beklemek zorunda kalmadan daha fazla mücevher elde edebilsen.
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade dpz
İlk oynadığımda, oyunu seveceğimi düşünmemiştim. Ama 24 seviye sonra, dürüstçe bağımlılık yaptığını söyleyebilirim.
En iyi Oyun Sitesi - Oyun Zulası | Cartoon Flight
Zaman yönetimi oyunlarını seviyorum! Bunun harika bir konsepti var ama yiyecek ve aletleri geliştirmek için çok fazla mücevhere ihtiyacınız olduğu gerçeğini sevmiyorum. Yavaş yavaş değerli taşlar kazanırsınız, başarı başına 1 veya 2 ve hatta başarılar yavaşlar. İki yeni havalimanı açtım ama şu anda oyundaki parasal ihtiyaçtan dolayı oldukça sıkıştım. Çoğu şey sadece madeni para gerektiriyorsa, ben iyi olurdum ama madeni para VE değerli taşlar gerektirir ve bu şekilde oyunculara nikel ve kuruş vermek adil değil. Oyun çok kapanıyor.
Zamanını boşa harcama. Nordcurrent paranızı almak için korkunç bir oyun yaptı. Yükseltmeler gülünç derecede pahalıdır ve onlarsız kazanmak imkansızdır.
Oyunu sev! Çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı ama oyunda ilerlemek için gerekli olan mücevherleri kazanmak çok zor. Ayrıca "yakıt ikmali yapmak" çok uzun sürüyor ...bir seviye oynamak için yeterli yakıtı almak için iki saat gerekiyor...iyi değil!
Airplane Chefs – Cooking Game v4.0.2 (Mod Apk Money) 2022 *** New Version. Versión --. © 2021 - Derechos reservados - Appyn Theme.
Oyunun durmadan durması dışında..... Ben bu oyunu başlarda çok beğendim ama yakıtı çok hızlı dolduruyorsun, bir seviye kazansan bile yakıt kullanılıyor ve reklam vs. eklemenin bir yolu yok. 3 başlangıç yapmak ilerlemenin bir yolu olsa da, yükseltme yapmadan 3 başlangıç elde edemezsiniz ve yükseltmek için elde edilmesi çok zor olan değerli taşlara ihtiyacınız vardır. Ot iyileştirilene kadar bu oyunda hafızayı boşa harcamayı tavsiye etmem
eğlenceli oyun ... mücevher kazanmak can sıkıcı çünkü ne kadar uzun sürüyor ... görevler zor olabilir .. mücevherlerin yanı sıra harika bir oyun
Oyunu gerçekten beğendim ama çökmeye devam etti ve benzininizi kaybettiniz. Ayrıca yükseltmeleri satın almak için değerli taşlar kullanmanız ve gerçek parayla değerli taşlar satın almanız gerekir. Bazen ödeme yapmak zorunda olmam umurumda değil ama bir eşyada sadece bir yükseltme 2-5 mücevhere mal oluyor. Ayrıca benzin gerçekten yavaş dolduruyor.
Bu oyun eğlencelidir, ancak yalnızca bunun için para harcarsanız. Seviyeleri geçmek için çılgın miktarda madeni paraya ve mücevhere ihtiyacın var. Ve sınırlı miktarda yakıt kullanmanız gerektiğinden değerli taşlar kazanmak için eski seviyeleri yanıtlayamazsınız. Yine de bir sürü para harcamayı planlıyorsanız oyun eğlencelidir.
Şimdiye kadar bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Seviyeler zorlu ve aralarından seçim yapabileceğiniz farklı yerler olmasını seviyorum. Sevmediğim şey, yakıtın yeniden dolmasının ne kadar uzun sürdüğü ve değerli taşların ne kadar az ve çok uzakta olduğu.
airline conducting flights to the highest number of countries in the world. ... billiards and game consoles, ... chefs in the airplanes to.
Oynaması eğlenceli bir oyundur. Öğeleri kolayca almak için telefonumda ekran kalemimi kullanmam gerekiyor. Yeni bir seviyeye başlamak için kullanılan yakıt puanlarını gerçekten umursamıyorum. Bazıları aşırı. Geçtiğiniz seviyeler için tekrar yakıtınızı kullanmak zorunda kalmanız hoşuma gitmiyor.
İNANILMAZ
Bu oyun çok eğlenceliydi. En büyük sorun ise para harcamadan oynayamazsınız. Seviyeler o kadar zorlaşıyor ki onları geçemiyorsunuz. Umarım gerçekten bir güncelleme yapılır, böylece hiç para harcamadan oynayabilirsiniz.
Arası Copyright © Çorum Kaç Km Karabük
Sunucu yanıt vermiyor lütfen 15 dakika sonra tekrar deneyin. 2 günde aldıklarım bu kadar. Bunu düzelt lütfen
Bu harika bir oyun ama bir sorun var sürekli hamburgere basıyorum ama çalışmıyor Milyonlarca kez basmaya devam etmem gerekiyor ve müşteriler yemeği istemiyor bu sorun lütfen düzeltir misiniz
camt oyuna bir sonraki ülke hedefine devam ediyor, böyle bir serseri
Oyun eğlenceli ama sınırsız oyun ve mücevherler için daha fazla seçeneğe sahip olmayı tercih ederim. Pişirme Ateşi bu konuda daha iyidir. AMA, oyunu gerçekten seviyorum, hızlı hareket ediyor ve eğlenceli!
Bu oyunu ben kurdum. Ama yemek pişirmede 5000 jetonluk ödül alamadım
Öncelikle harika bir oyun. Şimdiye kadar oynayabildiklerim harika. AMA zaten silmeye çok yakınım. Sürekli olarak İnternet yok ya da onların sunucuyla ilgili bir sorun olduğunu söylüyor ve 15 dakika içinde tekrar deneyin ya da onların bir sorun olduğunu ve ilerlememi kaybettiğimi söyleyerek beni tekmeliyor. Bir düzeyde 5 veya daha fazla kez denedim ve beni sürekli tepip ilerlememi kaybettiği için tekrar yapmaya devam etmem gerekiyor. Diğer oyunlarla bir sorunum yok, peki seninki neden bunu yapıyor? Sizinle ilgili bir sorun olduğu açık. Mutlu değil.
Bu oyunu beğendim ama yakıt çok az ve eşyaları yükseltmek için o kadar çok mücevher gerekiyor ki sonunda tam yıldızları almak için gerçekten mücevherleri satın alman gerekiyor. Şimdi yolun yarısındayım ve sinirleniyorum. Oyunu silebilir
Zorlu ve eğlenceli, ancak küçük bir cihazda oynamak neredeyse imkansızdı çünkü yanlış şeyleri yanlış yerlere sürükleyip duruyordum. Yine de bir arkadaşının tabletinde denedim ve bu çok daha iyi oldu!
Bu oyunu her oynamaya çalıştığımda oyundan atılıyorum!! Yüklediği oyunu açıyorum ve günlük eşyalarımı topluyorum ve şehrime basıyorum ve o sayfa her ne sebeple olursa olsun yüklenirken sanki hiç açmamışım gibi tüm oyun kapanıyor!! Kesinlikle internete bağlıyım, bu yüzden her ne ise onların ucunda. Çok sinir bozucu!!!
Dijital Üniversite Tekno Gelişim Kampüsü Projesi | Advancity
idare eder
Her seviyede zorlaşması gerektiğini anlıyorum ama müşteriler kızmadan ve yemeği almamaya karar vermeden önce hiçbir şey yapmaya vaktin olmadığı bir noktaya geldi.
Bu uygulamayı yeni indirdim ve indirdiğimden beri kullanmıyorum. Çünkü uygulamayı her açtığımda "Sunucu yanıt vermiyor. Lütfen 15 dakika sonra tekrar deneyin" diyor. Telefonumu yeniden başlatıyorum, bu uygulama için bazı uygulamaları, fotoğrafları ve dosyaları siliyorum ve 15 dakikadan fazla bir süre geçmesine rağmen açtığımda aynı şey oluyor. Lütfen bu sorunu düzeltin çünkü bu oyunu oynamaktan heyecan duyuyorum çünkü ben de büyük bir yemek pişirme hayranıyım ve bu oyunu indiriyorum çünkü yakında bir FA olmak istiyorum.
İyi oyun ama yakıt o kadar çabuk temizleniyor ki bir seviyeye başlamak için 10 yakıt istiyor ama yeniden doldurmak için yakıtı 1er 1 dolduruyor bu çok yavaş günde sadece 5 kez oynayabilirim bu çok can sıkıcı...diğer oyunlarda enerji 2.30 doluyor saat ama bu oyunda sadece bit yavaş dolduruyor lütfen düzeltin
Oyunu seviyorum ama Yakıt sistemi ve yükseltme için değerli taşlar çok kötü ve oyunda asla gerçek para ödemem lütfen yeni güncellemede kontrol edin
Airplane Chefs - Cooking Game આર્કેડ rjbn
Airplane Chefs - Cooking Game آرکیڈ ulcz
Yani oyun harika doğru... ama sadece 1 SİZ! Müşteriler siparişlerini verdikten hemen sonra sinirlenirler ve iptal ederler... Yemek pişiren ve hazırlayan tek kişi olduğunuzu unutmayın, bu nedenle pişirme süresi değişir ve sonra yeniden doldurmanız gerekir, eğer yanarsa başka bir partide beklemeniz gerekir. Öyleyse eklenecek 1 öğe daha olan bir plakanız var, ardından BOOM! Sipariş gitti... o yüzden şimdi onu boşa harcamak zorundasın. Harika bir oyun ama serviste bazı şeylerin revize edilmesi gerekiyor.
Bu oyunu oynarken hattım pek işe yaramadı, mücevheri almak için 5 Rm ödemeye karar verdim ama hattım yüzünden alamadım ama tekrar giriş yaptığımda hiçbir şey gelmedi, lanet olası param yendi kaltak
Bu oyundan zevk alıyorum ama 1 yıldız veriyorum çünkü incelemelerin çoğunda benimle aynı şikayetler var ve kimse cevap vermek istemiyor gibi görünüyor. Yakıtın doldurulması ÇOK uzun sürüyor. Hayatları doldurmak için 8 saatten fazla süren bir oyun hiç oynamadım. Bu düzeltildiyse veya en azından biri yanıt vermek isteseydi, bu oyun çok daha iyi bir puan alacaktı.
Çok ama çok güzel ama 34 level geçemedim
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade dpz
Başarılı ✔️✔️ ben:yeeess😍😍😍🤩🤩🤩